Actualitat Supermercats

Has tastat les possibilitats que t'ofereix Reunión?

30.05.2020

Reunion és una marca jove, fresca i dinàmica que evoca l’esperit humà en la seva necessitat de compartir i gaudir.

Simbolitza la força del volcà i la calma d’un paradís, un mar on perdre’s. Un crit de llibertat. Un moment màgic per compartir i desconnectar. Reunion ens ofereix 2 línies de producte: les barreges còctel i les sals de sabors.

Les barreges còctel són una forma original de compartir un bon moment, un brindis únic, natural, amb fruites deshidratades i que ens permet donar el nostre toc personal com a bons artesans. La seva ampolla de vidre, amb disseny minimalista i cuidades formes, ens transmet la simplicitat i la seguretat d’un producte ben fet. La preparació dels còctels Reunion consisteix en omplir l’ampolla de Reunion amb l’alcohol desitjat, permetent afegir el nostre toc personal, i amb el repòs d’unes 12 hores aproximadament arriba el moment màgic d’un brindis original.

Reunion ens presenta 4 sabors diferents: mojito, típica beguda cubana amb rodanxes de llimones mediterrànies i fulles de menta fresca deshidratades, amb una barreja única de sucres; la pinya colada, procedent de Puerto Rico, amb fruita fresca tropical, deshidratada de forma natural, coco, pinya i rodanxes de plàtan amb una barreja única de sucres; sex on the beach, on les seves arrels provenen de Florida, amb fruita fresca deshidratada de forma natural, nabius, préssec, rodanxes de llimona del mediterrani i una barreja única de sucres i, finalment, el daiquiri, també de procedència cubana, amb fruita fresca deshidratada de forma natural, maduixes i llimones mediterrànies, pebre negre barrejada amb la nostra selecció de sucres.

Per altra banda, Reunion ens ofereix les sals de sabors. Aquestes es caracteritzen pels seus sabors únics gràcies a la seva combinació amb xili o all. Una classe de sal que potencia el sabor de cada plat.

El seu packaging es caracteritza pel disseny calavera tant en la forma del contenidor de vidre de la sal com en el disseny de les etiquetes. Hi ha dos tipus de sal: sal de Chile i la Sal de Ajo. Aquestes tipologies de sal aporten un sabor únic als teus plats, donant-los-hi un sabor diferent. La veritat que hi ha milers de maneres d’utilitzar aquestes sals. Es pot vorejar un got d'un Bloody Mary o un Margarita. Es pot posar sobre el guacamole, pollastre, carns, gambes o tofu (ja sigui abans de cuinar o com una sal de topping).

Has tastat les possibilitats que t'ofereix Reunión?

Comparteix a les xarxes: