Actualitat Perfumeries

Éclair: la marca de perfumeries del grup Tramuntana

30.10.2020

Éclair és la marca de perfumeries del grup Tramuntana, el centre multiservei de la Jonquera. La perfumeria aposta pels mateixos valors que el grup: el tracte proper i la qualitat que distingeix un negoci familiar amb molts anys d’experiència i de servei.

La paraula Éclair, que en català es tradueix com “llamp”, s’ha escollit com a nom per fer referència al moment en què una persona brilla per ella mateixa. Sabem que hem assolit un èxit quan la nostra bellesa rep un compliment o quan fem un regal a algú i la seva felicitat ens diu que hem encertat. Éclair és l’expressió a aquest crit de victòria i satisfacció que s’ha aconseguit.

És una marca fresca i elegant, que és capaç d’adaptar-se a l’evolució del mercat sense perdre la seva essència. Volem que els clients que vinguin a Éclair trobin tot el que necessiten. Éclair Perfumeries és una marca que distribueix diferents productes de bellesa i cosmètica com perfums, cremes o maquillatge.

És una marca nova però té l’essència d’una marca amb tradició. Aposta per un tracte proper amb els seus clients i de qualitat, de la mateixa manera que el grup Tramuntana ho ha fet de generació en generació. És una marca que evoluciona i és capaç d’adaptar-se als canvis del mercat i a l’era digital.

Sempre estem a l’avantguarda de les novetats per poder oferir a tots els nostres clients els millors productes i consells per poder assessorar-los i que estiguin satisfets.

A Éclair promovem la individualitat i la diversitat entre tots. Abastem un públic de totes les edats, sexes i races. El nostre propòsit és crear una experiència de compra que sigui atractiva i que enganxi a la nostra comunitat. A través de la nostra experiència, innovació i esperit emprenedor animem als nostres clients a explorar un univers de bellesa i benestar de la mà dels nostres experts.

Éclair: la marca de perfumeries del grup Tramuntana

Comparteix a les xarxes:

Entrades rel·lacionades