Actualitat Supermercats

Arriba la nova APP Tramuntana Club

Després de mesos de treball, esforç i dedicació, estem molt contents de presentar-te la nova App Tramuntana Club.

Categories

23.06.2021
Un recorregut pels orígens d’un oli d’oliva únic al món

Existeixen milers de llocs on desconnectar, però hi ha indrets que tenen el seu encant particular, on la presència del riu, els seus barrancs i les coves misterioses ens conviden a explorar un territori que no només es coneix pel seu bon vi, sinó que a més s’hi produeix un dels millors olis del món.

20.05.2021
Aprèn com fer un bon licor casolà de forma senzilla

No hi ha millor colofó final d’un bon àpat que servir als nostres convidats un licor casolà. N’hi ha de molts tipus i de diverses textures, passant pels més dolços als més secs o cremosos.

En aquest article t’ensenyem a preparar el teu propi licor casolà, de manera fàcil i senzilla i quins utensilis necessites per a fer-ho.

20.04.2021
5 consells per fer una bona paella i triomfar amb els convidats

La paella és un dels plats estrella de la gastronomia mundial i també el més sol·licitat. N’hi ha per a tots els gustos, des dels arrossos amb carn, verdures o peix i marisc, passant per les textures més caldoses, meloses o seques.

Si vols aprendre com cuinar-la i triomfar amb els teus convidats, et donem 5 consells bàsics per fer una paella com cal.

12.03.2021
Una de les postres més antigues de la nostra cuina: la crema de Sant Josep

La crema catalana és una de les postres més antigues i amb més tradició de la cuina catalana. Es coneix també com a crema cremada o crema de Sant Josep. Elaborada amb ou, sucre, farina i llet; i amb una capa de sucre cremat a sobre que la fan irresistible.

Però, d’on prové la crema catalana, per què és una tradició menjar-la el dia de Sant Josep? En aquest article et revelem l’origen i la seva tradició.