Notícies


TRAMUNTANA  PATROCINA EL CONCERT CANTEM EN LLIBERTAT
05-06-2014

TRAMUNTANA PATROCINA EL CONCERT CANTEM EN LLIBERTAT

El passat 1 de juny, l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona va oferir un concert al Pavelló Poliesportiu Municipal de La Jonquera amb motiu de la commemoració del Tricentenari 1714-2014. Enguany la popular Trobada Coral de Primavera dels cors de l’agrupació s’ha transformat en aquest concert Cantem en Llibertat.

La iniciativa va reunir una vintena de cors provinents de diferents pobles i ciutats de la província de Girona, entre ells l’Orfeó Jonquerenc. L’objectiu principal: contribuir a la persistència del patrimoni musical i d’identitat catalana, tant històrica com lingüística, a través del cant, en un moment molt especial i important al nostre país. Aquest concert va consistir en un recorregut musical a través d’aquests tres segles d’història. Es van poder sentir algunes cançons i fragments literaris com ara el Cant IV del Canigó de Jacint Verdaguer, l’Oda a la Pàtria de Bonaventura Carles Aribau, El Cant dels Ocells i L’Estaca de Lluís Llach, entre d’altres.

Tramuntana ha contribuït en aquest esdeveniment cultural per recolzar la tradició musical d’aquest país, i especialment, per donar suport a totes aquestes corals que treballen a diari per a divulgar la cultura i la tradició catalanes.

Facebook Instagram Youtube
El Grup Tramuntana a les xarxes socials. Segueix-nos.
Newsletter
Subscriu-te a la nostra Newsletter.
Vols ser el primer en rebre les nostres novetats, promocions i ofertes?
Ajuda
Et podem ajudar?
Consulta preguntes freqüents i envia'ns els teus dubtes o suggeriments.
Grup Tramuntana © 2014 Av. Catalunya 4, 17709 El Portús. T. +34 972 55 42 75 | info@latramuntana.com
Avís Legal · Produced by Malabars