Notícies


LA MARCA ITALIANA GABS ARRIBA A TRAMUNTANA
04-01-2018

LA MARCA ITALIANA GABS ARRIBA A TRAMUNTANA

Gabs neix a Florència l'any 2000 a partir d'una idea de Franco Gabbrielli.
Su padre, Vittorio Gabbrielli, va fundar als anys setanta una empresa d'alta pelleteria amb la marca ''Beghé''. Després d'haver respirat en família durant tants anys l'aroma de la pell i haver après els mètodes i les tècniques de l'antiga tradició, Franco, fill d'artistes, decideix apostar per un non gran projecte amb una nova idea de bossa, en què el contenidor es transforma d'acord amb les necessitats del consumidor.

La idea té molt èxit, i els clients, atrets pels materials, els colors i les formes tan simples i funcionals, acullen amb gran entusiasme aquesta nova proposta. Les sol·licituds es fan cada vegada més numeroses i el 2005, per a cobrir la demanda contínua, Franco Gabbrielli, després d'una fortuïta trobada entre els estilistes i emprenedors Marco Campomaggi i Caterina Lucchi, comença amb ells un projecte de col·laboració dins del Gruppo Emergenti Italiani.

En la actualidad, Gabs es una marca de referencia en la peletería italiana, que rompe con todos los esquemas tradicionales y que desde siempre es sinónimo de color, versatilidad e innovación.

Facebook Youtube
El Grup Tramuntana a les xarxes socials. Segueix-nos.
Newsletter
Subscriu-te a la nostra Newsletter.
Vols ser el primer en rebre les nostres novetats, promocions i ofertes?
Ajuda
Et podem ajudar?
Consulta preguntes freqüents i envia'ns els teus dubtes o suggeriments.
Grup Tramuntana © 2014 Av. Catalunya 4, 17709 El Portús. T. +34 972 55 42 75 | info@latramuntana.com
Avís Legal · Produced by Malabars