Notícies


GÏK LIVE als supermercats TRAMUNTANA
10-08-2016

GÏK LIVE als supermercats TRAMUNTANA

El seu nom és Gïk i és el primer vi blau del país. Gràcies a un procés que canvia tant el sabor com el color, no té Denominació d'Origen i es produeix a diferents bodegues d'Espanya.

Desenvolupat pel departament d'I+D de Gïk en col·laboració amb la Universitat del País Basc i empreses del sector de la tecnologia agroalimentària, i després de 2 anys d'investigació, el vi blau ha estat creat per un grup de sis emprenedors sense cap tipus de tradició vinícola.

La idea darrera d'aquest innovador producte és crear un vi no adaptat al paladar i gust dels experts tastadors ni experts d'aquest sector mil·lenari, sinó al de persones normals, creatives i atrevides. Tal i com ells mateixos expliquen «la nostra intenció era crear un producte dolç i fàcil de beure, adaptat a un món en evolució on potser feia falta una petita revolució».

Elaboració i comercialització

Gïk s'elabora gràcies a un procés tecnològic de pigmentació. En un primer moment, es crea una base barrejant una proporció diferent de raïm blanc i negre, i sobre la mateixa, s'afegeixen dos pigments naturals obtinguts a través de la sintetizació al laboratori: antocianina, pigment propi del raïm negre indigotina. L'últim pas és suavitzar el producte utilizant edulcorants no calòrics.

Facebook Instagram Youtube
El Grup Tramuntana a les xarxes socials. Segueix-nos.
Newsletter
Subscriu-te a la nostra Newsletter.
Vols ser el primer en rebre les nostres novetats, promocions i ofertes?
Ajuda
Et podem ajudar?
Consulta preguntes freqüents i envia'ns els teus dubtes o suggeriments.
Grup Tramuntana © 2014 Av. Catalunya 4, 17709 El Portús. T. +34 972 55 42 75 | info@latramuntana.com
Avís Legal · Produced by Malabars