Notícies


ARRIBEN LES ESPARDENYES TONI PONS
25-02-2016

ARRIBEN LES ESPARDENYES TONI PONS

Ara a Tramuntana Moda trobaràs les espardenyes Toni Pons.

La passió defineix el sentiment de Toni Pons respecte cada una de les seves espardenyes cosides artesanalment a mà. Aquest mateix sentiment que va portar Antoni Pons Parramon a constituir la fàbrica per a produir el calçat bàsic a mitjans del segle XX és el que segueix portant a l’empresa a superar-se dia a dia per oferir la millor espardenya als seus clients.

El procés d’elaboració actual de l’espardenya té encara moltes similituds al que servia als artesans del voltant del segle XIV per a realitzar el calçat bàsic de l’època. El toc del cosit a mà constitueix el tret diferencial i més fàcilment identificable d’un calçat amb tanta història com l’espardenya d’espart.

Amb les variacions com la introducció de la cunya o la plataforma, les soles segueixen essent realitzades amb el trenat de fibres naturals de jute conservant l’essència del calçat de fa més de 600 anys.

Com no podia ser d’altre forma en un calçat amb clares connotacions ecològiques i de respecte mediambiental, Toni Pons només utilitza
materials naturals i de primera qualitat. El jute natural de la sola connecta perfectament amb els teixits o pells naturals dels què estan
confeccionats els dissenys de la marca.

Facebook Instagram Youtube
El Grup Tramuntana a les xarxes socials. Segueix-nos.
Newsletter
Subscriu-te a la nostra Newsletter.
Vols ser el primer en rebre les nostres novetats, promocions i ofertes?
Ajuda
Et podem ajudar?
Consulta preguntes freqüents i envia'ns els teus dubtes o suggeriments.
Grup Tramuntana © 2014 Av. Catalunya 4, 17709 El Portús. T. +34 972 55 42 75 | info@latramuntana.com
Avís Legal · Produced by Malabars